En reise om vinteren

En reise om vinteren

I morgen tidlig drar jeg til Polen, nærmere bestemt Krakow, hvor jeg skal bo noen dager i et lite hotell i den gamle jødiske bydelen Kazimiertz, hotel Alef, som jeg ble oppmerksom på i en tråd hos Glamourbibliotekaren i fjor.   Det blir tre dager med ganske mye jobb, men vi skal også finne tid til å se oss omkring, spise og drikke noe godt (bagels bl.a., regner jeg med), og bare være på tur, også.  Vi har bestemt at vi ikke skal se på konsentrasjonsleire og denslags. Ikke denne gangen.  Jeg har kjøpt ullstillongs, reiser i skikkelige vintersko, lue og jakke, og gleder meg   🙂

galicia_jewish_museum_04

Jeg har ‘lånt’ bildet fra Catalyst magazine

0 kommentarer til «En reise om vinteren»

  1. Du er jammen heldig. Jeg hadde tatt med meg alle de konsentrasjonsleirene som var i nærheten når jeg første var der, jeg da… ;-)Krakow er uansett en spennende gammel by med mye hisorie som går mye lengre tilbake enn til 2. verdenskrig. Kos deg og god tur!

  2. God tur. Krakow skal være en skikkelig fin by. Bra hvis de har nok jøder igjen der til å har ordentlige bagels. Kan huske at det var en av studietidas gleder – en tur til «the Jewish bakery» for ferske bagels på søndag…

  3. Jeg ønsker også å reise til Polen. Tror jeg skal greie å overtale mannen min til det 🙂 Jeg har snakket om det en stund så det er jo bare å gjøre det….

    Håper vi får se billedreportasje fra turen din.

    Godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *