Nyttårskvelden

Nyttårskvelden

Om tre timer omtrent setter vi oss til bords borte hos naboer/venner. Det har i alle år vært en større ståhei med noenogtjue barn og voksne, men det blir betraktelig roligere i år. Det setter vi i grunnen pris på :-). Menyen blir kalkun m/div tilbehør. Jeg har fått i oppgave å lage dessert, som ble karamellpudding m/krem og jordbær/bringebær/pasjonsfrukt-røre, og en Pavlova, som vertinnen vil pønte. Karamellpuddingen er en «første gang», og jeg er gørrnervøs for hvordan den ble!

Nå skal jeg ha en liten stund på øyet, så er det dusj og stæsj og festogmoro.

Takk for alle besøk og hyggelige kommentarer her på bloggen min i 2008, jeg har virkelig satt pris på det, og gleder meg til 2009 😀

GODT NYTT ÅR!

nyttar09

0 kommentarer til «Nyttårskvelden»

  1. Godt nytt år til deg Britt Åse! Kos deg med feste og maten:-) Kanskje du kan tenke litt på meg også slik at jeg også kjenner litt smak av karamellpudding:-)

  2. Så bra at puddigen ble fin. Det gjør som regel det – og det er jo et kjekk dessert å ha på repertoaret. Særlig siden den kan gjøres helt ferdig dagen før.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *