Sko – til ære for Anita

Sko – til ære for Anita

Anita ønsker seg barokke sko, inspirert av julepynten sin, og lurer på om slikt finnes.  Jada, -det gjør det. Hælen er nok ikke helt som ønsket, men jeg synes nå disse er fine for det, jeg  😀   Jeg fant dem på salg til en helt uhyrlig pris for noen år siden, og bruker dem en sjelden gang, når jeg har lyst til å føle meg litt Mozart-aktig. 

gullsko

0 kommentarer til «Sko – til ære for Anita»

  1. Fine – og sikkert bedre å gå på enn Anitas julepyntutgave, selv om den er snerten å se på. Jeg fikser ikke høye hæler, dårlig trening. Om det ble aktuelt for meg å være sååå fin måtte jeg hatt et intensivkurs i vakkert ganglag!

  2. Ah, nydelige sko! Akkurat når du føler deg litt Mozart.
    Noen som setter på litt «Tryllefløyten», eller? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *