Advent. Jaujau…

Advent. Jaujau…

Jeg har lilla lys i staken nede i stua og neglene lakket vakkert adventslilla (denne gangen var jeg ute i god tid, og det blir unødvendig å ta lommespeil med til sengs). Det er om å gjøre å være i synk med sesongene på alle områder i tilværelsen. Min kjære mener som meg at det er greit at jeg kanskje baker noe småtteri til jul. Noe kakesmåtteri.

Så har jeg kjøpt sånn derre lysnetting til den lille furua på tunet. Fin lysnetting med hvite lys.  

Resultater:

 1. Furua er blitt stor. Nettingen følgelig for liten, så den ble lagt på den lille kjeglegrana.
 2. Lysene var fargede. Mange farger.

Nå har vi tivoliminidonaldjuletre i tunbedet.

Det er snø og kuldegrader ute, og jeg har kjøpt indregensere til å lage luksusfuglemat. Det blir sikkert helt storslagent.

0 kommentarer til «Advent. Jaujau…»

 1. *ler*
  Jeg holdt på kjøpe flerfargede lys i dag jeg også, men oppdaget det ved kassa. Og jeg skal ha på det lille disneytreet mitt i stua til jul. 😉
  Lag ett Vinterhage-disko!

 2. Bytt ut alle de blå og grønne da vel – og ta de røde og gule etterhvert som de ryker. Hvitt, gult og rødt er alle «flammefarger» som funker, synes iallfall jeg.
  Så kan du ev. bruke de andre pærene i lyse og varme sommernetter… 😉

 3. Gratulerer med gøyalt tivoli-tre!
  Blir interessant å se hva du gjør med neglepryden for å følge opp det (fniis).

 4. Blir artig for dere det med tivolibelysning…, skikkelig lækkert.
  Men dere slår ikke de i nabolaget her som har tilsvarende, men som blinker hvert sekund i tillegg – rett utenfor stuevinduet. Har man ikke epilepsi, så får man det garantert etter en time i sofaen hos dem…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *