En blogganbefaling

En blogganbefaling

En av de besøkende inne hos Vibeke på Spindellett sa det:  «trives her på Spindellett, jeg!».  Ja, tenkte jeg – det gjør jeg også.

Har du vært der? Hvis ikke synes jeg du skal ta deg en tur innom og få føde for sjela fra de ymseste vinkler. Mye klokt, mye vakkert og jammen mye morsomt også, men forsvinnende lite likegyldig fjas.  

😀

0 kommentarer til «En blogganbefaling»

 1. Veldig frisk i frasparket! Legger henne i bloggrollen, tusen takk min engel – håper du får snill og pen snø. Det er estetisk, vettu. 😉

 2. Later til å være en utmerket dame på vår alder? 😉
  Har bladd litt i den bloggen i kveld.
  Enig i det meste av det hun skriver om tordenbloggen – de fleste av de bloggene jeg liker er slått ut nå. Men det spiller vel ikke så stor rolle. Det er uansett prisverdig at noen drar i gang noe slikt, selv om man kanskje kunne ønske seg en avstemning som var mindre lett å manipulere.

 3. Jeg syns det morsomste med tordenbloggen var de første rundene, da en ble kjent med masse nye blogger. Avstemningene kan ikke bli rettferdige åkkesom! Spindellett var et hyggelig bekjentskap, takk!

 4. Takk for tipset, har lett litt etter flere lesverdige blogger, denne var som Berit sa, et hyggelig bekjentskap!

 5. Tok en kikk – og er hjertens enig, – jeg lar meg forlede inn i «Spindellettet»! (pling!)
  Fine tanker, og veldig godt skrevet!

 6. Hjelpe meg – så glad jeg ble nå 🙂
  Smiler herfra og helt inn i metodebøkene som ligger ved siden av meg og venter. Skal bare få litt fyr på peisen, så skal jeg kose meg med de gode ordene her og enkel regresjonsanalyse 😀

 7. Nå smiler jeg herfra og langt inn i metodebøkene mine 🙂 Dette var kjempehyggelige ord, og jeg blir hoppandes glad her jeg sitter! Takktakktakk 😀

  (Og Britt Åse er ei flott dame! Det er jeg sikker på, selv om jeg ikke kjenner henne på orntli.)

 8. Kjære Britt Åse.
  Du er ikke så værst du heller da, som tar initiativ og roser andre på denne måten. Dette er et flott og beundringsverdig tiltak av deg. Jeg må jo bare være enig med deg. Vibeke har utrolig mye å fare med. Jeg tror mer en de fleste av oss. Det som er så flott er at det også er mange andre som sprer kunnskap og glede her i bloggeverdenen. Du for eksempel.
  God helg fra Grethe. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *