En skjæbnens ironi

En skjæbnens ironi

Du vet sånn sukkerskål? Sånn i mange farger ?  Jeg tror jeg har gått og siklet på en sånn en i et år eller noe, jeg. Men, så har jeg ikke fått kjøpt en fordi jeg har vært så usikker på hvilken farge jeg ville ha.  For et par uker siden var jeg ute og shoppet ting&tang til smalahovefest sammen med min kjære, og da slo vi til på en Iittala-etterligning i en nydelig koksgrå nyanse hos TilBords. Endelig sukkerskål – juhu! Jeg var fornøyd med fargen også   🙂

Hvorpå jeg egenhendig putter den i oppvaskmaskinen – (det gjør jeg jo med alt unntagen de gode knivene, og drammeglassene med gull, ikke sant?) 

Nå har jeg sukkerskål i vanlig glassfarge.

SKUFFA

0 kommentarer til «En skjæbnens ironi»

 1. hups…uffda, men hvem kunne tenke seg at det ikke skulle kunne gå i oppvaskmaskinen? Jeg hadde garantert gjort det samme!

  Fint med vanlig glassfarge også kanskje…til din kjære skjønner at han skal gi deg en ny en med farge på til jul 🙂

 2. Det hadde jo vært fint om butikkdamemennesket kunne sagt fra til meg; ikke denne i oppvaskmaskinen! – eller noe sånt?

  Sjøpe meg her og sjøpe meg der…

  Det verste er at jeg nå grubler på hvilken farge jeg skal ha……

 3. Butikkdamemennesker (og ditto herrer) i glassmagasin er ikke alltid godt utrustet med varekunnskap. Jeg opplevde dette i en av barhjertighetsgrunner ikke navngitt butikk:
  – Har dere eggeglass med stett?
  – Hva er stett?
  Hun vet det nå.

 4. Hmmmmmmm………da kan jeg jo bevege med over i blomsterverdenen og fortelle om den gangen jeg spurte på et plantesenter om damen visste hva slags fuchsia dette var mon tro, og damen svarte tåre……

 5. ÅÅÅ jeg ønsker meg også sånn Marimekkoskål, det vil si. Jeg ønsker meg mage i forskjellige farger. Tror det er kult å ha på bordet med «stuff» oppi. Borddekking er gøy. Men så usigelig irriterene at den «farger av» da.

 6. Kjempeirriterende. Jeg åsså ønsker meg egentlig mange. Rosa og vinrød og gul, åsså rosa (der begynte jeg å lespe innvendig, merket jeg) – åsså-åsså….

 7. ..men men men… Ikke for aa helle malurt i begeret eller salt i aapne saar, men jeg fulgte linken din til den turkisblaa skaala og leste setninga som sto under bildet. Dumme meg. Men jeg har en omtrent maken en som tilfeldigvis er fargeekte og vintage etter bestemor (som jeg tror hun hadde fra sin mor, men er ikke sikker). Det passer meg ganske bra, egentlig. 🙂

 8. …(og saa leste hun hele innlegget en gang til og saa at det stod ‘kopi’ et sted)…

  Men klag. Sjekk emballasjen om det staar noe om nada oppvaskmaskin der, og hvis ikke: KLAG!

 9. Det vakke nokka emballasje, -det var bare silkepapir. Det kan jo ha stått noe på den bittelille klistrelappen som satt under skåla, men den fjernet jeg i full fart fordi jeg skulle bruke skåla.

  Tjah – skal jeg ta en liten klagings i morra da, kanskje.

  Fylg med i neste bolken, her vert det spanande»

 10. Jeg har en sånn maribowl i fargen rød, dvs den som er gjennomsiktig rød/rosa, ikke den knallrøde. Jeg har vasket min mange ganger i oppvaskmaskinen, og glasset er gjennomfarget så den holder stand.
  Kjempesøte godisskåler. Kunne egentlig tenkt meg 12 stk som dessertskåler, men de er jo i overkant dyre, så det blir nok med den ene….

 11. Det var en god nyhet, Christine. Da har jeg noe til ønskelista til jul, og så skal jeg klage på den avfargede i butikken (som ikke har Iitala) i morgen. Det blir minst to, det! 😀

 12. Sorry må fnise litt. Jeg har gjort det der selv.
  De er fine ja. Jeg har en helt vanlig en jeg og. Men jeg fyller den ed alt mellom himmel og jord. En liten plante, perler/ pyntestener i forskjellige farger. På det viset får den liksom et annet utrykk stadig vekk. =))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *