Uskarpe bilder kan man ha det moro med

Uskarpe bilder kan man ha det moro med

Her er for eksempel bildet av den visne buketten i den grønne vasen, som jeg tok for et par dager siden. Uskarpt og fælt, men fargene er jo så fine! Så, jeg har på mitt amatørmessige vis, lekt meg litt i PhotoShop.

0 kommentarer til «Uskarpe bilder kan man ha det moro med»

 1. Fin tekstur, ligger visuelt i grenselandet mellom maleri og fotografi. Øynene våre har en tendens til å like punkter å fokusere på. Sånn sett blir det en utfordring at hele bildet er uskarpt. Øynene søker hvileløst etter noe å feste seg ved. Noen kan ikke fordra det, andre synes det kan være spennende. Jeg tilhører den siste kategorien 🙂

 2. Så fint at dere likte det 😀
  For meg var det egentlig fargene mest, her. I tillegg har jeg det som du HHS, jeg synes det kan være ok å være litt hvileløs av og til.

 3. Samme mentale forvirringen (utfordringen?) i hodet om hvor det EGENTLIG er meningen at jeg skal feste blikket. Jeg tror jeg har inderlig godt av å bli forvirret (=utfordret) innimellom. 😉

 4. Hehehe, smgj, -det kan godt være 😉
  Meeen, det gjelder nok flere enn deg..

  Lothiane: ja, ikke sant? Det har nok noe med ringblomsten å gjøre. Æh – og så litt filter og sånn, da… 😀

 5. … men det er jo lureri å ikke legge ut en lenke til originalbildet…

  Jepp. For omtrent once in my life har jeg lagret originalen med endringer. Så, den er tapt, dessverre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *