Morgenstund

Morgenstund

Godmorgen!
Min yndlingsfrokost 🙂 Jeg anbefaler at du prøver. I skåla er det en yoghurt med smak, i dette tilfellet Yoplait 0,1% med ananas, så er det to store spiseskjeer med gresk yoghurt, et par ss frosne blåbær, som jeg bare drysser rett i skåla – de tiner kjempefort, en banan, og müsli. Kjempegodt, og nesten uutholdelig sunt 😉

Musikk til arbe’, Fläskkvartettens ‘Innocent-evighet’ fra ‘Vita droppar’:

«Strykerpunk» sier min kjære om Fläskkvartettens musikk. Der lærte i alle fall jeg et nytt ord :mrgreen:

0 kommentarer til «Morgenstund»

 1. Ja, det ser jo riktig lekkert ut. 😉

  Min egen frokost er i noenlunde samme bane: yoghurt naturell / fruktyogurt / melk (alternativer), kornblanding m/tørket frukt og en oppskåret banan på toppen. Mmmmmmm…..

 2. Burde kanskje adoptere den frokosten, så får jeg brukt opp alle de frosne blåbærene mine.

  Men tror det blir for lite proteiner i sånn mat, og det må jeg ha for å få en god start på dagen.

 3. Hei! Husker du meg? Det er lenge siden jeg var på hagegal nå. Jeg er blitt mer og mer opptatt av interiør. Har egen interiørblogg og nettbutikk http://www.wallas-verden.no . Det er gjerne slikt at interessene forandrer seg og sklir over i nye ting. Men for all del. Jeg er fortsatt hagegel. Men nå for det meste i hagen, og ikke så mye på forumet. Vi hadde en fin tur sammen for noen år siden. Og jeg glemmer aldrig det flotte huset ditt i skogen og den fine utsikten dere hadde.
  Det var noen flotte bilder du har tatt, synst nå jeg. Det er virkelig spennende med foto.
  Ville nå bare si hei. Også er du velkommen i bloggen min;)
  Klem fra Ragnhild

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *