Hvor lenge må vi stå her?

Hvor lenge må vi stå her?

Jeg som er så vakker, tenk å sette meg her på dette lageret. Det er så sørgelig å tenke på at ingen får se meg.

Vi synes det er litt mørkt og skummelt, vi. Kaldt er det også, å stå sånn uten klær. Har du sett at noen av de andre mangler hode og armer og bein?!

Her har jeg lagt make-up, vant som jeg er til å stå i spot light-lys så alle kan se meg, og se på oss nå; stuet bort i en mørk krok med tape på puppene. Ikke en gang beina fikk vi beholde. Det er sørgelig, og en skam.

0 kommentarer til «Hvor lenge må vi stå her?»

 1. Synes nesten de var skummelt naturtro, jeg…Særlig barna.De ble rent virkelige.
  Jeg tror jeg liker sånne 50 talls-utstillingsdukker bedre. De har nogenlunde likt ansikt, alle sammen, uansett alder og kjønn…;-)

 2. Hehe! Det var vel litt den skrekkfilmfølelsen jeg var på jakt etter. Jeg syntes de var så uttrykkfulle der de sto. Vi har hjulpet venner med å rigge ned en sportsbutikk i dag, og mannekengene må stå lagret til den nye butikken åpner. Det var veldig unifst i virkeligheten 😀

 3. Godt fotografert, synes jeg. Du fikk i hvert fall fram grøssereaksjonen hos meg. 🙂

  Forhåpentligvis trenger ikke mannekengene vente for lenge til de slipper fram i lyset igjen. 🙂

 4. Å JA – DER skulle jeg gjerne vært med kameraet mitt!!
  Spennende og morsomme bilder. Kreative vinkler -dette var bra – og overraskende, ingen hage prat jo 😆

 5. Herlig! 😀

  Det får meg til å bli enda mer glad for at jeg en gang i min tid reddet to mannekenger fra en trist skjebne, tok dem med meg hjem, kledde dem opp i mine fineste kjoler og lot dem få stå og vise seg frem i all sin prakt i entreen i huset mitt.
  Etter å ha lest kommentarene til de talende bildene dine, fremstår det som reneste veldedigheten. 😉

 6. Jeg tror jeg må være inne i en mannekeng-stim. I går sto jeg i en butikk og ventet på tur. Så gikk døra bak ekspeditøren opp, og bak ham, inne på lageret, sto en hodeløs mannemanneekeng (morsomt ord!)med ryggen til, iført syregrønn stringtruse med seler!!
  Jeg opp med mobilen og knipset i vei. Siden jeg ikke hadde briller på meg gjorde jeg noe feil med innstillinger, så det ble ingen bilder.
  POKKER!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *