Grynt!, evt.: GRRR!

Grynt!, evt.: GRRR!

Jeg vil også ha sånn ‘CommentLuv’. Kan man det når man ikke har eget domene? Jeg har lastet ned CommentLuv og zip’et den opp. Neste steg skal da være: upload folder to plugins directory                      

??  hvor og hva er det??  Her avslører man seg som en skikkelig, orntli teiting på sånn data.

Kan DU hjelpe meg?

Værsåværsåsnill?

0 kommentarer til «Grynt!, evt.: GRRR!»

 1. Du kan hverken laste opp innstikk eller temaer når du har bloggen din hos wordpress.com, så enten får du finne enn annen gratis-host som faktisk har CommentLuv som tilbud, eller hoste bloggen din selv.

 2. Det der lurte jeg også på. Ser at all googling om cl havner hos WP?? Hm, hva blogspot. Jeg vil også ha sånn!! ;))

 3. Altså det finnes 100 andre gratis hoster av WordPress; og noen har antageligvis CommentLuv som endel av tjenesten.

  Men for å få installert innstikket må du ha WP-bloggen på eget domene.

  Eller du kan skrive til WordPress.com-support og spørre om de kan legge det inn (men jeg regner med at de ikke vil gjøre det).

 4. WordPress kommer i to «smaker» – en du kan installere og drive selv på ditt eget domene/webhotell, eller «din wordpresside» som du da får tilgang til hos wordpress.com. På wordpress.org kan du laste ned den wordpressen du selv kan installere på ditt domene/webhotell. Skal du installere plugins må du nok ha den varianten hvor du selv har full tilgang til å styre både foran og bak – eller finne en wordpresstilbyder som har pluginen.

 5. OK. Da skjønner jeg. Dessuten har min kjære våknet og realitetsorientert meg også, så det blir ikke nå. Jeg har lyst til å få eget domene og det der, men først er det «en del» ting jeg må lære.
  Jaja…

 6. «9 svar to “Grynt!, evt.: GRRR!”»

  Og med det samme du refer wordpressfolka så heter det «til» på norsk… 😉

 7. Var ikke meningen å forvirre:
  Over i kommentarene her foreslår Kristin at du kan ta kontakt med support på wordpress.com og bedrive lobbyvirksomhet for å få CommentLuv tilgjengelig. Jeg foreslår at dersom du gjør det så tar du opp med dem at overskriftene over kommentarene her er noe mangelfullt oversatt. Jeg antar du kjører bloggen med norsk språk og resultatet i autooversettingen har blitt norwenglish… Over kommentarene her står det nå: «11 svar to “Grynt!, evt.: GRRR!”» Og jeg antar at «to» er den engelske varianten av «til» og at «to = til» mangler i språkfila wordpress.com benytter…

 8. Og «refer» er ikke et hemmelig ord kun for innvidde – det skulle være «refser» .. Det ble bare litt sparsom bruk av s-er… :red:

 9. Hadde jeg hatt CommentLuv, ville det sammen med din signatur ved kommentaren din her, ligget lenke til din siste post på din egen blogg. Snasent, synes jeg.

 10. Husker jeg og ville ha CL, men fant ut det samme du har fått vite her. Teit ass! 🙁

  Jeg vurderte å flytte til eget domene, men fant ut at det er flere fordeler med å ha bloggen på WP, så jeg har nå holdt meg her. 🙂

 11. Her har du fått svar ser jeg. Hadde jeg svart deg først, kunne jeg nok fortalt deg at nei, Britt Åse, CL går nok ikke på WPcom. Har du eget domene derimot…..
  Og gjett hvem du kan finne på eget domene om en stund – i alle fall en gang før jul, når ting har roet seg…. 😉

 12. Hei folkens.
  Dette synes jeg er rågøy! Gratis-host, CommentLuv og CL, høres flott ut.
  Legger bare inn mitt siste Hageuttrykk:
  «Ikke for å hoste, men hosta.»
  Og så får vi håpe at influensan snart er over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *