Nå er det like før

Nå er det like før

Noen ganger er bare helga ekstra velkommen. Denne gangen er det ekstraekstraekstra, uten at jeg helt vet hvorfor. Eller – jeg har en mistanke om at det skyldes at det bare er i morgen igjen med undervisning i ny metodikk, så er jeg ferdig med «lærergjerningen» for en god stund. Det er veldig krevende å undervise dyktige kollegaer.

Så, altså. Nå er det en trening i kveld og en arbeidsdag i morra igjen, så er det vinklubb og helg og jeg gleder meg altså så! 😀

0 kommentarer til «Nå er det like før»

  1. Ja fytti det er godt med helg i dag. Kjenner det ja. Ingen trim på meg i dag, gjorde det i går, og så blir det stafett i morgen. Ingen vin heller for den sags skyld. Søren.. Jo, i morgen kveld ja!

    Deilig med tur i skogen ja.

    Det ligger en hilsen til deg inne på bloggen min den 10.Oktober,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *