Kua mi

Kua mi

-jeg takker deg ….

 

Oppdatering:

Nå har jeg funnet litt info om min ku. Den heter Cow Barn, og den står på Farmington Ave. i West Hartford, Connecticut.  Kunstneren som skapte fullstørrelsekua heter Mary Beth Whalen, og det var Guida’s Milk & Ice Cream som sponset dette prosjektet.

Auksjonen hvor Cow Barn ble solgt innbragte x antall dollar, som følgende inst. har nytt godt av.

 • Connecticut Children’s medical center
 • National multiple sclerosis society
 • Greater Connecticut chapter
 • American cancer society
 • Foundation of Special Care, Hospital for Special Care
 • Gudia Family Foundation


0 kommentarer til «Kua mi»

 1. Kul ku!

  Om man kan si det om en ku.

  Og så nostalgisk. Hvordan var den kua mi da

  Kua mi jeg takker deg
  deilig melk du gir til meg

  Hver en dag jeg….

  Drikker melken din så søt.

  Jaja. De sier korttidsminnet er det første som ryker, jeg vet nå ikke helt jeg da – påberoper meg stadig å skryte uhemmet av alle sangtekster jeg husker men nå må jeg jammen gi tapt. Mulig dette kan karakteriseres som et dikt og jeg derved kan smette unna på det. Som kompensasjon kan jeg godt ta «Du som mette liten fugl»? Åhh du som mette liten fuuuul vellsignnnnn vår mat åååååå gud. AAAAAAA M EEEEN

  Er jeg på minus – eller klarte jeg rykke tilbake til start ved å utligne kua med fuglen?

 2. “Du som mette liten fugl”? Åhh du som mette liten fuuuul vellsignnnnn vår mat åååååå gud. AAAAAAA M EEEEN

  Jeg vurderer dette som veldig bra kompensasjon, Mona 😆

 3. Jaja, det var kun «til mitt brød» jeg feiget ut på.

  Er det de småkopiene av de store kuene (utrolig bra formulert!!) som har blitt satt litt rundt omkring.

  Hva er det de kalles? Og er det de som selges til ett eller annet godt formål?

  Nå spør jeg som jeg har vett til. Men jeg står for det. 😀

  Kuer er ikke min sterke side, jeg har vært redd dem siden jeg var ganske liten. Spesielt traumatisk husker jeg kuer fra da jeg var liten, og kuene var ennå større enn de er nå, vi var på hytta Innimellom da jeg skulle på utedoen og tisse alene – hendte det jeg måtte forsere kuer for å komme frem. Hadde mareritt om dem om natten, for så å våkne vettskremt for å få melk servert i glass til frokosten. Skjønner du eller?

  Men disse her er i det minste mer dekorative og enklere å hanskes med. De er jo faktisk så hendige at man kan hevne seg ved å ta de med på do når man skal tisse. Men det gjør jeg selvfølgelig ikke. Litt kuvett har man da fortsatt i behold.

  Mø!

 4. Jeg tror de lager ulike i allslags, altså ikke at de små er kopier av de store. Æh – ble det noe klart, da?
  De er store, kyrne. De er det…

  Og de kommer fra:http://www.cowparade.com/

  Kyrne lages av kunstnere fra over hele verden, så selges de, og så brukes midlene til ulike veldedige formål. Jeg mener å ha hørt noe om støtte til næringsdrivende kvinner i 3.verden og sånn, men har ikke funnet noe konkret om hvilke formål i kveld.

 5. Hehe, men denne så ut som om den står på kjøkkenbordet eller noe sånt, og det er jo egentlig litt betryggende at du ikke har en realsize-ku stående på stua 🙂

  Morsom ku!

 6. Jeg tror aldri jeg har tenkt tanken om at «Hm, jeg tror jammen jeg skal kjøpe en ku og pynte opp litt hjemme…»

  Og se hva jeg har gått glipp av! :o)

  Fine kua!

 7. Søt ku!
  Det står (eller sto?) en slik cow parade-ku utenfor Oslo S. Fast stopp med barna. Men den er ikke så fin som din da, Britt Åse!

  Min ku har jeg på jobben. Det er en akvarell/tegning av en ‘Dancing kueen’;). Husker jammen ikke hva kunstneren heter jeg…

 8. Tre av fullstørrelseskyrne fra Cow Parade havnet her i kommunen, men så er jo vi også nesten programforpliktet i så måte. 😀

 9. Ah, jeg har noen sånne kuer jeg også, en stripete og en globusku. Artige greier. Liker så godt formen på dem.

 10. Denne ble jo litt sånn «Melkesjokolade – et lite stykke Norge»-ku. (Kanskje det er kakaomelkkua, som en av ungene i barnehagen sa her om dagen 🙂 )

 11. Hva er dette for en kugalskap? Jeg skjønner ingenting.

  Vibeke, se her:http://www.cowparade.com/

  Man får kjøpt disse kuene i diverse butikker her i Norge. Jeg fikk min til en rund dag av svigerinne og svogers, og de visste nok hvem de kjøpte til, for jeg ble helt überbegeistra 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *