Jeg har ikke plommetre, jeg

Jeg har ikke plommetre, jeg

Men naboer har Opal, og min søster har Victoria, og det hjelper  😀

 

Min kjære og jeg har planlagt at når vi får «ferdig» området foran huset, der vi skal ha det kjøkkenhage-aktige (litt bakvendt på en måte, siden det også er «utsiktssiden», men det er det som er sydsiden, så sånn er det), skal vi ha et plommetre der. Det gleder vi oss til. Det blir en utfordring å bestemme hvordan vi best skal organisere det med dyrkingskasser/karmer/pallekarmer, hvor mange karmer vi trenger, for eksempel, og hvordan vi skal ha det på bakken mellom karmene, slik at det blir lettstelt og ryddig. Pt har vi det alt for fullt i karmene våre, og det florerer med ugress og gress på utsiden, som sprer seg inn blandt urter og squash og løk osv.  Neste år skal vi bry oss mye om dette, tror vi. Hehe. 

Sånn er været i dag. Det er fint, etter alt det kalde og høstlige og våte.

 

0 kommentarer til «Jeg har ikke plommetre, jeg»

  1. Jeg har også tenkt på å ha plommetre, men aner ikke hvor jeg skal få plass til det. Må vel flytte på noe tenker jeg. Tenk å kunne gå å maule plommer direkte fra treet…..;-)

  2. Kaldt, høstlig og vått? Hva er det for noe tull? Her kan jeg telle på en hånd de kalde, høstlige og våte dagene vi har hatt i august / september. Skal jeg skryte mer?
    Når det gjelder plommetreet, så bør det være sånn at det bærer masse, store, søte plommer.Blålige, kanskje. Og så bør du plukke dem akkurat når de har blitt søte, ikke for søte, ikke for myke, ikke for klisne. Men akkurat passe hard-myke og søte. Og så kan du gi meg en kasse 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *