Hos Heaven Scent

Hos Heaven Scent

I dag har jeg vært der. Endelig! For en service, og stemning, og for en lykke  😀

Nå er den nemlig min:

DSCF3885

Blomster og krydder noe treaktig … og … røkelse? – og noe jeg husker fra Thailand som jeg ikke vet hva var. Vidunderlig!  Tusen, tusen takk til Glamourinnkjøparen som forærte meg en prøve for et par uker siden. Det var kjærlighet ved første sniff.

Sitat fra omtale på L’Artisans nettside:

At the heart of the composition: Jatamansi, of course. Its wood fragrance is astonishingly herbaceous and aromatic,
then woody, warm and sensual, with accents of patchouli, stamping its individuality on the entire scent. Its rustic note sparkles in an aromatic, spicy iced tea. Then the floral, woody notes and balms reveal a surprising warmth that is
delicately enveloping with voluptuous, sunny evocations.

Family : Woody citrussy flowery
Blend : Jatamansi, rose, cardamum, Indian papyrus

0 kommentarer til «Hos Heaven Scent»

 1. oppdager en ny og ukjent side ved Britt Åse 🙂 Hva ER det med all dennne såpa??
  Høres jo deilig ut når du beskriver det, men her i huset går det mest i økonomipakninger med det Europris til enhver tid har på tilbud, hehe….

 2. heheh… jeg ble faktisk fristet! Den beskrivelsen hørtes deilig ut. Men jeg har tre flasker parfyme å bruke opp før jeg får kjøpe noe nytt 🙁

 3. [blockquote]Men jeg har tre flasker parfyme å bruke opp før jeg får kjøpe noe nytt [/blockquote]

  Jeg har mange, jeg. Og så bruker jeg etter dagsform, årstid og humør. 😀

 4. Så fint at du likte den! Eg ga den til svigerinna mi, ho bytta den i Mechant Loup. Så ulike er vi. Eg kosar meg med Allure Sensuelle, den skal du få sniffe på neste gong vi møtest! 😀

 5. Tre parfymer? Er den nokon som har tre planter i hagen?

  Haha! janei, du kan så si 😀

  Ja, vi er jammen ulike, det er sant. Mure et musk extreme ble helt feil og intetsigende til meg. Jeg prøvde, forkastet, men lurer fortsatt på den fikenvarianten, og så har jeg med prøve på en «Osmanthus» fra en annen produsent. Spent på den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *