Dessertnytelse, med verdens beste samvittighet

Dessertnytelse, med verdens beste samvittighet

Det er altså slik at jeg har anskaffet en dusjgele (igjen) – fra Yves Rocher (joda, -det er opptil flere bra produkter der!), og jeg må bare fortelle om opplevelsen.

Noen ganger trenger man en oppkvikker, for eksempel om morgenen, -og da er sitrus tingen. Friskt og syrlig og herlig.

Men, andre ganger trenger man noe annet. Noe mykt og søtt og uhm! Ikke sant?

Da er denne tingen,  i alle fall om man synes at vanilje dufter godt. Denne dufter intenst og fruktig, nesten litt appelsinaktig av herlig, herlig, herlig vanilje. Det er bare helt ubeskrivelig så god den duften er. I tillegg skummer geleen rikelig, og tørker ikke ut min lettørkelige hud.  Det sitter bare igjen litt duft på huden etter dusjen, ikke nok til å ødelegge for parfyme.

DSCF3879

0 kommentarer til «Dessertnytelse, med verdens beste samvittighet»

  1. Huff… Jeg har nesten helt sluttet med innsåping etter at jeg hørte et program om at såpen fjerner fettet i huden på en sånn måte at mye av såpen faktisk trenger inn gjennom huden. 2g etter en innsåping med sterilan hardsåpe ble det påstått. Vet ikke hvor høy sannhetsgehalt det er i det, men siden da har scrub-krem vært min venn. Så nå «eksfolierer» jeg i stedet… 😉 Såpe brukes kun i ytterst små mengder. Og å såpe inn hele kroppen kan jeg ikke tenke meg uten å samtidig få en «negler skrapende på tavle»-grøss på ryggen.

  2. Isj og fy, da?! Det velger jeg å se bort i fra. Særlig siden det ikke er hver gang jeg dusjer at jeg holder på på denne måten. Jeg skrubber i tillegg. Det er også deilig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *