Vikariat

Vikariat

Det ser ut til at glamourbibliotekaren fortsatt er på fisketur. Jeg har på ingen måte tenkt at jeg skal gå henne i næringen, men jeg kjenner på abstinensene. Jeg har vennet meg til glamorøs fredag!

Vel, til den som titter innom kan jeg berette at her hos meg er det sol etter ganske mye regn. Dagen skal brukes til forberedelser ifht kommende utfordringer her på jobb, og i helgen blir det litt trening, kanskje litt hagearbeid, og sikkert et dypdykk i boka jeg leser nå; Fossnes Hansens «Beretninger om beskyttelse».

Jeg dufter av Coco fra Chanel, og har rød munn (Allure, no.18) fra samme. Øynene er malt litt à la gamle dager, med tydelig liner samt mascara og ikke mer. Fiolett tunika, fiolett dingeldangel i ørene og et lite skjerf i halsen.

Hvordan er din dag?

God helg 🙂

0 kommentarer til «Vikariat»

 1. Jeg vet ikke hva glamourbibliotekar er for noe,men mulig jeg burde vite det. Åkke som. Min dag bestod av «Tolkning och reflektion», en joggetur, en korpskonsert og jeg har så vidt mascara på. Ingen dingeldangel eller rød munn.

 2. 😀
  Du finner lenke til Glamourbibliotekaren i bloggrollen min. En rendyrket feelgood-blogg, hvor glamour i alle dens uttrykk dyrkes og nytes. For eksempel en korpskonsert eller en joggetur.

 3. 🙂 Jeg følte også abstinens på fredag! Synes helgefølelsen starter når jeg leser meg gjennom rapportene om de enkeltes glamorøse fredager, det selv om helgen skulle være full av jobb.. Også spent på å høre om dine og andres parfymeinnkjøp!
  Veiene våre berøres nok inne hos glambibliotekaren!
  Liker bloggen din også, men med mine veldig-lite-grønne fingre så har jeg dessverre ikke så mye å bidra med inne på din.. 🙂

 4. Så hyggelig at du så innom da, Sol 🙂
  Godt å se at det ikke bare var meg som var abstinent. Hehe.
  Som du ser er jeg opptatt av atskillig annet enn hage, så du er hjertelig velkommen innom igjen en annen gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *