15 særheter (meme)

15 særheter (meme)

Jeg fant et artig meme inne hos Tornerose – og siden jeg har vært i skrive-om-hage-modus hele dagen, tenkte jeg at det kunne være moro å konsentrere litt om moi en stund også  :mrgreen:

1: Hører knapt hørbare lyder hvis de gjentar seg mer enn tre ganger, og blir frenetisk irritert.

2: Klarer ikke å gå opp en trapp uten å telle trinnene.

3: Får lyder på hjernen, og plystrer og nynner dem uten å være klar over det. Telefonlyden, for eksempet. Det samme gjelder melodier.

4: Tanken på å få neglene brette bakover slik man noen ganger kommer i skade for å gjøre, gjør meg så lammet av ubehag at bare å skrive om det nå nesten får meg til å bite av meg leppene.

5: Hver gang jeg går inn på toalettet på offentlig sted begynner jeg å plystre ‘Ode an die Freude’ fra Beethovens 9. symfoni. Dette har jeg gjort så lenge jeg kan huske, og skjer helt automatisk.  I det siste har jeg utvidet repertoaret med åpningssatsen fra ‘Eine kleine Nachtmusik’ av Mozart, har jeg lagt merke til. Pussig.

6: Jeg glemmer noen ganger hva jeg snakker om, mens jeg snakker selv. Antakelig sammenheng med en viss overload.

7: Er plagsomt lettrørt. Tårene flyter fritt og uhemmet, særlig av glade ting og rørende ting. Triste saker tåler jeg derimot riktig godt.

8: Har tellekant inni klesskapet og kaos utenfor.

9: Reagerer ekstremt negativt på kaotiske møter hvor det alltid er ‘fraksjoner’ som impulsivt setter i gang sidediskusjoner mens andre snakker. 

10:Elsker skrivesaker. Notatbøker og sånn. Klarer ikke å la være å kjøpe dem. Mmmmm!

11:Plukker hår av klærne til folk jeg knapt har møtt før.

12:Jeg har en ‘hemmelig’ drøm om å være sangerdiva, og når jeg helt sikkert er helt alene, setter jeg på Händels ‘Messias’ på full guffe, finner fram noten, og synger meg gjennom hele stasen. Tenorsoloer og bassoloer og sopransoloer og altsoloer og korene (hvor jeg er førstesopran) og alt! Stående.  Eller Juleoratoriet til Bach.

13:Jeg drømmer om å bli god i golf uten å trene.

14:Jeg klarer ikke å bruke Bliw-såpe eller andre ting som må presses ut av plasbeholdere som sier «knepp» og hvisler inn luft etter at du har presset ut det du skal ha. Det iser så fryktelig i tennene!

15:Ser jeg en sånn test som ligger på Aftenposten og slike steder, klarer jeg ikke å la være. Jeg måååå!

Jeg pleier å fleipe med at jeg er ganske tvangspreget. Disse 15 punktene bekrefter visst påstanden på urovekkende vis  😉

***************

Utfordre noen?  Jaaa, nå skal vi se:  Vibeke  Nefertiti  Mokki  Anne og Lothiane

0 kommentarer til «15 særheter (meme)»

 1. hmm, for å være litt sær så må jeg nok tenke litt på denne *knis*, orker ikke ta den nå, men kan jo spare litt på den kansje? Masse artigheter her da i allefall. Den derre med å plukke hår hadde jeg problemer med en periode, jeg plukka ikke hår men tråder, og det kom etter en periode med intensiv kostymesying hvor det de siste dagene før premieren var min jobb å spotte løstråder… Blei litt manisk gitt…hihihi
  Men takk for utfordringen Britt Åse 😀

 2. Jøsses bevares! Sær dame du 🙂
  Nummer fem synes jeg var lystelig. Har du en eller annen slags fobi? Hadde skjønt det hvis det var et utedo du gikk inn på. DA nemlig må det bråkes, for min del. Det er en særhet hos meg. Men å finne 15. Sier det en gang til: Jøsses bevares!

 3. Haha, 5’ern var særdeles orginal og herlig!!! Ellers skikkelig mange bra svar.. Må si jeg hadde noen på lista di, bare at jeg ikke kom på dem. Neglene… sanger ..plystring..opptatt av lyder… Flott du tok utfordringen- du er søt-sær:)

 4. Hehe, takk for utfordringen. Skal se om jeg tør slippe løs særhetene mine. 😉 Nr. 10 er jeg forresten helt med på! Har alltid elsket sånne ting. 🙂

 5. 5: Hver gang jeg går inn på toalettet på offentlig sted begynner jeg å plystre ‘Ode an die Freude’ fra Beethovens 9. symfoni. Dette har jeg gjort så lenge jeg kan huske, og skjer helt automatisk. I det siste har jeg utvidet repertoaret med åpningssatsen fra ‘Eine kleine Nachtmusik’ av Mozart, har jeg lagt merke til. Pussig.

  Kæill’n klarer ikke å gjespe uten å samtidig begynne å nynne på melodien «Tis the season to be jolly – falalalalaaa la laaaa laaaa laaa»

 6. Det der vel mer det at når man drar en skikkelig gjesp så gjør man det gjerne sammen med lyden «huh, huh-huh huuh» – og der har du samme rytme som i «Tis, the season..» og da er det bare å følge opp med «to be jolly». 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *