0 kommentarer til «Stargazer»

 1. Ja, de er flotte!
  Har aldri klart å ha dem inne på grunn av at duften blir for påtrengende, så i år kjøpte jeg en stooor potte full til å ha ved sitteplassen ute- der funker den fint!
  Løkene havner nok i et bed med håp om at de kommer igjen til neste år, de er jo aller finest når de kommer opp av seg selv, og ikke er blitt drevet fram på gartneri synes jeg.

 2. virkelig flott, og nydelige bilder!
  Liljer er uteblomster for meg. Liker ikke lukten inne, blir for påtrengende, også irriterer jeg meg sånn over pollenet som faller av og lager flekker. Men duverden som de gjør seg i beddene!

 3. Åja – de må være ute. Jeg satte en sterktduftende lilje på badet i vinter. Det ble aldeles kvelende. Aldri mer!

  Takk for hyggelige kommentarer 🙂

 4. Den er utrolig vakker. Sensuelt vakker når den får fylle hele skjermen. Dessuten vil jeg si at jeg ofte er innom bloggen din. Du skriver kjempegodt.Jeg nyter bilder, humrer litt over dine påfunn og koser meg. Så det så:)

 5. Vet ikke helt om det passer å si «Hei på deg tilbake» på denne posten, men gjør det likevel. Hihi:)
  Er det greit å komme på jobb igjen, synes du?

 6. Vet du, jeg fikk en bukett sist torsdag med hvite, rosa og roede roser, pluss liljer av denne typen. Og jeg visste bare hva det var fordi du hadde blogga om det. Sammen i en bukett (+noe groent i) var det utrolig vakkert og stua jubler:)

 7. En som ligner – en lysere en (som dufter like godt), som heter ‘Mona Lisa’, er ofte å få kjøpt i potte i blomsterforretninger, har jeg sett.

  🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *