Dagens brunch: rosesalat

Dagens brunch: rosesalat

Underveis i en av hagerundene i dag kom jeg til å smake på et kronblad av en av rosene mine (Rosenresli), som dufter så intenst godt. Den smakte like godt som den dufter!  I og med at jeg også fant squash og agurk på runden min, begynte jeg å fantasere sammen en deilig salat. Nå er fantasien satt ut i livet, og i bollen på bildet finnes det; kronblader av to roser, kronblader av ringblomst, agurkurtblomster, sukkererter, agurk, persille, rød løk, sommerkål, en kvast koriander, squashblomster, squash, gressløk, et par tagetesblomster, tomat, noen skiver spekeskinke.  Jeg tenkte jeg skulle ha oppi noe fetaost, men det glemte jeg 😆

 

Kjempegodt! Jeg spiste bollen tom, med et par grissinistenger til. Og vann.

 

0 kommentarer til «Dagens brunch: rosesalat»

  1. det så deilig ut! Har pønska fælt på hva jeg kan bruke roseblader til, grønnsakssalat hadde jeg ikke tenkt på, takker og bukker for god ide 😀

  2. Ja, det kan jeg virkelig anbefale! Kombinasjonen mellom de søte, aromatiske rosebladene, pepper, gressløk og persille (og litt salt skinke) var virkelig helt nydelig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *