Dyp konsentrasjon – Depend 131 og 107

Dyp konsentrasjon – Depend 131 og 107

Fascinasjonen til (edit: hmmm – man har vel egentlig en fascinasjon for noe, vel?) lakking av negler gir seg i grunnen ikke. Jeg har til og med gått til det skritt å bestille noen flasker fra USA   😯   Gevinsten, bortsett fra at det er ganske gøy å leke med farger, er at negler og neglebånd har det stadig bedre, sånt superstell som de får. Det er neglebåndgele og negleoljer og håndkremer og jegvetikkehva. Den grønne på bildet (nr.131 fra Depend) var forresten skikkelig vanskelig å få til å bli fin. Tørker kjempefort, og må legges på i mange lag for å dekke skikkelig. Litt pes. Utfordringen med neglelakk er å unngå at det blir udelikat. Jeg synes den grønne balanserer helt på kanten, men den er kjempefin til den grå trøyen jeg har på meg. Den fiolette (Depend no.107) var skikkelig fin med sølvring m/stein i samme farge som lakken da jeg var på fest på fredag, og klokke med knallrød rem til  🙂

Forresten – jeg må anbefale denne nyttige lille dingsen fra Depend. Den har spiss filtspiss og er fylt med neglelakkfjerner. Den er helt glimrende til å få bort feilskjær rundt neglen.  Kommer med to ekstra spisser. Anbefales.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *