Junicollage (råååsa)

Junicollage (råååsa)

Selv om det er bare 12 grader her nå, og det regner, så er det uomtvistelig juni, og blomstringen er i full gang i hagen min. Jeg har i grunnen likt å lage disse collagene, så her kommer en ny en. Den ble veldig råååsa, men slik er fargene i min hage nå, så det er sånn det må ta seg ut da.

Fra venstre i vanlig leseretning: Iris sp. (kjenner ikke sortsnavn); Clematis ‘Miss Bateman’ (skal det i alle fall være…); Peon sp (lappen forsvunnet); Clematis ‘Nelly Moser’; Rosa ‘Rhapsody in blue’; Astrantia (stjerneskjerm) ‘Lars’ eller ‘Rubra’ – frøsådd i 2004, og så var det det med lappene…; Geranium ‘Summer skies’; Rosa ‘Mary Rose’ (Austin); Clematis ‘Snow Queen’.

 

Junicollage2008

0 kommentarer til «Junicollage (råååsa)»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *