Pynt ved pc'en

Pynt ved pc'en

Vanligvis er jeg ikke så flink til å ta saksa med ut i hagen, men i dag gjorde jeg det. Det ble hjemmekontor i dag. Jeg dro på jobb, men der var det uutholdelig luft pga skogbrannen i Frolands endeløse og supertørre skoger. Derfor altså. Jeg følte behov for noe lekkert å hvile pc-trøtte øyne på, så det ble en peon, et par-tre hurdalsroser, litt geranium og noen kvister pelagonium. Mmmm 🙂

 

peon,hurdalsrose,pelargoner,geranium

 Har du vært på pynteslang i din hage (eller – ved nærmere ettertanke; i andres 😉  )?

0 kommentarer til «Pynt ved pc'en»

 1. …Det er kanskje ikke pent å klatre over til verandaen til naboen….?
  Jeg har klart å holde liv i de små petuniaene mine, som jeg må innrømme er veldig ferdigkjøpt. Men jeg kan ikke plukke dem, da blir det ikke noe igjen. 😉

 2. Kjøpepetuniaer er like fine som selvproduserte 🙂 Nemlig!
  Du kan jo snuse på dem, vet du – men ikke noe klatring (å snike seg til en liten kvist som stikker ut over et gjerde en kveldsstund er imidlertid noe annet…). For det første er det ikke lov og for det andre sikkert farlig. Det blir sommer neste år også :mrgreen:

 3. Kunne jo lagd en sånn liane som jeg kunne gjemt inne ved veggen, eller noe…?
  Hi hi…Nei, jeg får nok heller kjøpe meg en kvast å sette på bordet mitt.

  Jeg må jo prøve å få noe til å gro! Men neste sommer…neste sommer er en fin mulighet. *ler*

  Og du er forresten tagget i Alfabetet, hvis du har lyst. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *