Jord i bh'en og såre knær

Jord i bh'en og såre knær

Er du en av de «innvidde» forsto du nå straks at jeg har vært i hagen hele dagen. Så og si alle stauder og sommerblomster som skal i bed, er nå plantet ut, og jeg har holdt av litt til en venninne som skal drysses milde gaver over når jeg har forsynt meg med min part. I morra blir det Dahlia, Heliotrop, hvit Nicotiana alata og Lobelia (fargemix + Cambridge blue) som skal i krukker og ampler. Ja, og så må jeg så Blomkarse sånn litt her og der.

Holdt på å glemme at jeg har fått i stand kjøkkenhagen også i dag, helt etter planen. Så, jeg har satt rødløk og sjalottløk, samt sådd sukkererter og squash. Helt spesielt tilfredsstillende å høste sine egne salatingredienser 😀

Nå har jeg fått vasket av meg det grøvste, og neste post på programmet er: slange seg i utestua med et glass kjølig hvitvin, og stelle mine stakkars, totalt uglamorøse negler, som virkelig har fått kjørt seg i dag. Hanskene får lov til å bli med ut i hagen, men de blir jo liggende et sted ubrukt etter en stund. Slik er livet.

Egenproduserte goodies

Været er eventyrlig vakkert. For øyeblikket ca. kl.18 er det 21 deilige grader og skyfri himmel. Jeg er solbrent 😀

0 kommentarer til «Jord i bh'en og såre knær»

  1. Guri.. er grønnsakene på bildet fra hagen din i fjor? Skal sei!!
    Physalis? Hvor store ble dine? Mine er ganske små, men har begynt å blomstre her.

  2. Njai – fra i forfjor eller noe, -men det er jo sånn det ser ut.
    Physalisen blir jo sånn, da. I alle fall hvis man gjødsler.Hehe!
    Jeg har forresten tatt kverken på Physalisen i vinter. Sår ikke ny i år. Neste år, kanskje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *