En duggfrisk verden

En duggfrisk verden

Oppdatert med bilder.

Vi har vært bortreist i noen dager, og mens vi var borte har det skjedd;
tulipanene har utviklet seg såpass at jeg blir helt mo i knærne av å se på de litt frosne, duggete, dropsaktige fargene.

Rødrosaoransje med litt gult. Orange med fiolett og turkis. Knall gult med rødt. Rolig fiolett. Hvite og liljeblomstrende hvite.
Forglemmegeisøsteren har begynt å blomstre med de søte, lyseblå blomstene mot det sølvgrønne, hjerteformede bladverket. Sviblene i den store krukka på gangstien dufter så det kjennes over store deler av tunet. Påskeliljene bidrar også.

Det er nå det virkelig begynner i hagen. Jeg vet at jeg sier dette om og om igjen omtrent fra rundt juletider, og sånn sett blir det litt fjollete, men på denne tida er følelsen virkelig voldsom og virkelig deilig.

Sola skinner også! Ha en fin dag, du som er innom her 😀

0 kommentarer til «En duggfrisk verden»

  1. Jeg har sagt det før: Kom til min «hage» også! Selv avsluttet jeg fjorårets hagesesong med å rydde et berg. Jeg starter sesongen med det samme.

  2. Uhm…..jeg tror den kommentaren jeg skrev, kom på innlegget under.
    Kanskje jeg rett og slett skal legge meg?
    Ettersom du slo den jernstanga helt hit og traff meg? *glis*

    Natta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *