Syk og storøyd foran tv'en

Syk og storøyd foran tv'en

Influensa eller noe. Matt og elendig, men ikke nok til å ligge i senga hele tiden, så her sitter jeg da. Ser litt på tv, og lar meg fascinere av alt ‘bekjennelsesfjernsynet’, feks på BBC, hvor den ene etter den andre bretter ut sin sårbarhet og sine ‘verste’ sider, i de mest utenkelige kameravinkler (gråtende dame i for trang, svart badedrakt, med fish eye fokus på et svulmende mageparti, liggende diagonalt i bildet, med softede billedkanter…) – dagens tittel var noe med ‘Embarrassing illnesses’, og egentlig en reklame for et ‘SPA’ i Spania drevet av en engelsk dame, meget pen og blond og vellykket med glossy lip stick og en air av vellykkethet og seriøsitet. Det smaker meg ikke i det hele tatt (men, jeg ser på det når jeg først sveiper innom, ikke sant?!), og jeg er alltid i tvil om hvorvidt deltakerne i slike programmer egentlig er klar over hva de gjør.

I en slik tilstand av fysisk og sjelelig ubehag kan det passe med denne, som Line på Hagegal minnet meg på i dag, og som er veldig, veldig fin!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jBEYyHGbwto]

0 kommentarer til «Syk og storøyd foran tv'en»

  1. Artig og godt kommentert fra sykestolen, både di helse og tilstanden på tv.
    Gratulerer med nytt utseende/tilholdssted. Den ble enda finere.

  2. Jeg har registrert bloggen min på nettstedet Statcounter.com
    Det er ganske selvforklarende hvordan du gjør det, lager teller osv. Der får du info om søkeord, hvor i verden søkene på bloggen din kommer fra, hvilke andre sider folk kommer via inn til deg osv. Ganske fiffig :-).
    Takktakk, Lotte!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *