Musikk, musikk, musikk, musikk!

Musikk, musikk, musikk, musikk!


I går hentet jeg Harmonia Mundi-boksen min på postkontoret. Namnamnam!

Bildet er tilegnet Glamourbibliotekaren, som i musikkbloggen sin tipset om at boksen finnes. Takk og takk :-).

Lykken er å iføre seg headset og lytte seg gjennom den ene lekkerbiskenen etter den andre. Jeg begynte med Rossinis Petite Messe solennelle, som jeg aldri har hørt før – og likte, og for øyeblikket er det Couperins ‘Messe à l’usage des Pariosses, og så gleder jeg meg til å «gå løs på» Arvo Pärths ‘Berliner messe’. Jeg har har ‘Kanon Pokajanen’ fra før, -det er musikk som jeg opplever sterkest gjennom pausene, må spille veldig høyt, og jeg må være alene i huset, for headset nytter ikke med den. Og så må jeg ligge eller stå når jeg hører den.

0 kommentarer til «Musikk, musikk, musikk, musikk!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *