Fotosafari i egen hage

Fotosafari i egen hage

Nå er det skikkelig vår i hagen min. Jeg har gått krumbøyd med kamera i går og i dag, og laget en liten collage.

Det er temmelig kaldt her, 3-5 grader i dag, og kald trekk fra nord, men sola skinner fra klar himmel, og fuglene romsterer i krattet. Vi har vært på tur til Marivold i dag, det var resten av innbyggerne her i byen, tror jeg. Tett med folk, men veldig koselig. Vi prøvde fiskestanga fra svabergene, gikk tur opp til en topp jeg ikke husker navnet på, og spiste en vaffel på Postmannshytta før vi kjørte hjem. Jeg har rusket litt i bed, klippet noen stauder og raket litt. Så ble jeg så sigen at jeg bare måtte inn, så her sitter jeg. Tror jeg vil ha meg en liten hvil på sofaen.

0 kommentarer til «Fotosafari i egen hage»

 1. *fryder meg stort over bildene dine*
  Her på Hamar følger jeg med på hver cm av det krympende laget med hvitt som avdekker mer og mer bar bakke.
  Snart er det helt borte!

  Jeg har i mitt stille sinn, begynt å planlegge hvordan jeg håper balkongen kan bli seende ut denne sommeren, innimellom alle konfirmasjons forbredelsene.
  Du inspirerer stort! :o)

 2. Så gøy, «Sokken» :-). Det er ikke måte på så fin en balkong kan bli, skal jeg si deg.

 3. Går det an å ha alt det der i hagen sin? Og går det an at alt dette vakre blomstrer nå? Det må være noen usedvanlig grønne fingre og en særdeles stor omtanke som kan få til noe slikt. Jeg er stum av beundring!

 4. Jeg skal dokumentere forsøkene. :o)
  Så får vi håpe det blir litt «jungel», eller bittelitt frodig om ikke annet. 🙂

  *Sokken gleder seg*

 5. Vibeke; ja, det går fint an – hver plante tar ikke så stor plass, ser du, og det er lurt å velge riktig mht klima når man har tenkt å drive med haging ;-).

  «Sokken»; jeg gleder meg til rapportene :-).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *