Straks helg

Straks helg

Oppgradere noe programvare på en test-pc blir det siste jeg gjør på jobb denne uka.

I kveld er det vinklubb med jentene. Alltid en højdare; spennende med viner man ikke har vært borti før, og hun som står for tur i kveld lager alltid noe veldig godt å spise :-). Ved nærmere ettertanke gjør vi visst det, alle sammen!
Før vinklubben må jeg innom en Friskis & Svettis-trening og kontrollere at folk har medlemskortet sitt i orden.

Så blir det trening i morra ettermiddag, og for øvrig avslapping. Været er visst meldt å skulle bli såsomså, derfor planlegger jeg å installere meg i drivhuset, hvor jeg skal ta livet av div lus og annet utøy, og prikle. Da må jeg vel vaske noen potter også da, kanskje…

Riktig god fredagskveld til alle som er innom her!

0 kommentarer til «Straks helg»

  1. For ikke lenge siden smakte jeg på blodappelsinsorbet. Det fungerte også godt. Sorbet kan egentlig fungere i mange varianter. En av de beste jeg har smakt, er basilikumsorbet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *