En ettermiddag med en smule luksus

En ettermiddag med en smule luksus

I dag kom jeg meg endelig til frisøren, siden frisørens barn nå er tilfrisknet. Det ble jo bomtur sist. Vel, jeg er befridd for atskillige mengder hår, og føler meg lettere og mer velstelt. Det er jo en deilig følelse :D. Jeg har fått tilbake den ganske korte og skrå luggen som hun gjorde på meg en gang før, og som jeg likte så godt.

Samtidig som jeg var innom der tok jeg med en boks av Matrix curl life ‘contouring cream’, som kan has i både vått og tørt hår, og på glimrende vis bringer fram krøllene i håret mitt – eller snarere, fallet. Rett skal være rett.

Siden jeg først var i byen stakk jeg innom en hudpleiesalong og kjøpte en ordinær størrelse av Decleors Aromessence Rose d’Orient Soothing Concentrate, som jeg nettopp har brukt opp en prøveflaske av. Den er helt nydelig, og vinterhuden min holder seg rolig, glatt og elastisk når jeg bruker den. Bra produkt!

DC005-aromessence-rose

0 kommentarer til «En ettermiddag med en smule luksus»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *