Tøyningsstudien

Spennende prosjekt som jeg har kastet meg med på, så nå skal jeg ikke tøye etter trening i noen uker:

(sakset fra Friskis&Svettis’ nettsider)

Tøyningsstudien er et forskningsprosjekt der ”vanlige”, fysisk aktive voksne skal være med og teste nytten av tøyning før og etter trening. Alle over 18 år som trener regelmessig minst en gang i uka, kan melde seg på. Påmeldingen skjer via internett, www.toyningsstudien.kunnskapssenteret.no/, og man kan melde seg på fram til midten av februar. Deltagerne blir inndelt i tilfeldige valgte grupper som enten tøyer eller ikke tøyer, og blir fulgt opp via internett over en tremåneders periode. Det vil i tillegg være jevnlig oppfølging av prosjektet i programmet Puls på NRK1. Se det første programmet… http://www1.nrk.no/nett-tv/indeks/119654
Bli med, du også !

Be Sociable, Share!

No comments yet to Tøyningsstudien

  • guro

    tøyning frigjør endorfiner, har jge hørt. det holder for meg.:-)

  • Britt Åse

    Det kan godt hende, og det er ingen dum begrunnelse ;). Trening med høy puls og skikkelig svetting frigjør i alle fall endorfiner! Spørsmål i studien er imidlertid om tøyning i det hele tatt har noe å si for hvorvidt man blir støl. Det vet man nemlig ikke.

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

februar 2008
M T O T F L S
« jan   mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer