Drømmedag hos meg

Drømmedag hos meg

I går vasket jeg dyna mi, og kjøpte ny hodepute – den gamle var utslitt. Det var usigelig deilig å legge seg i den ekstra delikate senga med duftende, nystrøket sengetøy rett fra kamfertreskista.

Etter en natt med dyp søvn (at ny pute er god= bekreftet!) hadde jeg en morgen og formiddag i mitt nyvaskede hus, -med sterk, god kaffe, knekkebrød, yoghurt, en klaverkonsert (Chopin) på platespilleren, fyr i ovnen og vakker utsikt. Bildet over, soloppgang 13.januar 2007 får være representant for utsikten.
Det ble varmt i stua, med både ovn og soloppvarming, så jeg sovna på sofaen. Det er dette jeg kaller «frokostlur» :D. Så leste jeg en stund, så bråbestemte jeg meg for å dra på trening. Det er så inspirerende med disse spinningtimene! Folk er kjempeblide og positive, og musikken er herlig høy og dunketi-dunk!!
Nå er Neil Young på tv og synger seg rett inn i være-blid-senteret mitt, her jeg sitter og er fornøyd med innsatsen på spinningsykkelen, nydusjet og velduftende, mett og god etter en deilig middagssalat.
Til salaten grillet jeg (på utegrillen 🙂 ) et par kyllingbryst som jeg gned godt inn med vindaloo-krydder. Skar brystene i små biter som jeg slang i bollen sammen med; hjertesalat, tomat, vårløk, rødløk, en liten boks maiskorn, en boks røde salatbønner, et par stilker stangselleri, paprika, en passe stor haug blomkål og broccoli som jeg forvellet og deretter spylte med kaldt vann, og en boks små ananasringer (veldig søte, nesten bitesize). Dressing: gresk yoghurt, hvitløk, hakket chili, litt vindaloopasta, limesaft, salt, litt sitronpepper, en klype salt og noen skjeer kraft fra ananasboksen.
Det er sånn lørdager bør være, spør du meg. Nå fikk jeg sms fra venninne som baker fastelavnsboller i morra, og lurer på om vi vil smake. Intelligent spørsmål!

0 kommentarer til «Drømmedag hos meg»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *