Dokter'n – endelig!

Dokter'n – endelig!

Jeg ser i Dagbladet på nett at de som mener å forstå seg på slikt melder at tida nå er inne for en ny renessanse for Dr.Martens – og second hand skal være særskilt gjevt.
Herlig! jeg har hatt mitt middels velbrukte par svarte med halvhøy ankel stående i skapet i årevis, i håp om at jeg atter en gang kan bruke dem uten å føle meg litt rar. Man kan jo kanskje se dem som et slags ‘second life’ ? Jaja…

0 kommentarer til «Dokter'n – endelig!»

  1. Fjortenåringane syns sikkert det hadde vore aller best om dei sto i skapet til far din. Men det er vanskeleg å bli skrapa tynn, kvisete, sjølvsikker-skråsikker og komplett utan vaksen liverfaring over natta.

    Så du får trøyste deg med at me er mange som ikkje vil syns du er rar i Doctorane dine uansett. 😉

  2. Takker for det. Jeg har nå mine planer om antrekk til skoa også, jeg da.
    Fri og bevare meg for fjortisalderen! Det var ikke noe kjekt i det hele tatt.

  3. Selvsagt skal du ta dem fram, ble nesten litt misunnelig på deg som har noen brukte. Sikkert det rette fottøyet for været om dagen også..
    Kamilla 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *