DHL på døra / L’Artisan Parfumeur Tea for two

DHL på døra / L’Artisan Parfumeur Tea for two

image

Noe ganger blir man litt ekstra excited, som når man for eksempel har impulskjøpt en ekstra deilig duft på salg, og DHL kommer og leverer godisen på døra på jobb! De 100 ml var ettertrykkelig pakket inn, først i plast, og deretter var den lille pakken lagt inni en svær pose med vermiculite, som så var lagt i solid pappkartong med masse tape rundt. Jøje meg, det var en hel sjau å få åpnet herligheten, men altså – absolutt verd strevet 😀

Tea for two edt fra L’Artisan parfumeur er en krydret, aromatisk duft, med noter av søt, røkt te, ingefær, litt kanel og noen andre – ikke så lett definerbare – krydder. Det er mulig å kjenne en lett duft av tobakk i den også. Veldig behagelig, lettbåret duft, som jeg er utrolig fornøyd med at jeg skaffet, nå som jeg fikk kapret den for noenogførti pund, eller var det euro. Det er uansett veldig mye rimeligere enn ordinær pris.

16 kommentarer til «DHL på døra / L’Artisan Parfumeur Tea for two»

 1. Hurra! Gratulerer så masse!
  Håper jeg får min i morgen, etter å ha pratet med DHL-mannen i dag. Prøvde å få han til å putte den i postkassen, men den var visst for stor til det.
  Sto det verdi på pakken?

  1. Husker ikke om det sto verdi på utsida, jeg. Den er i alle fall sendt med bil. Esken var diger!! Latterlig diger, og supersolid, tung kartong med pose full av vermiculite inn i der og inni vermiculiten lå solid plastinnpakket flaske. Jøje meg. Esken må ha vært minium 30 cm langs korteste kant. Minst!

 2. Hmmm… ser ikke ut som at du har fått importert innleggene fra oktober 2010…?

  Jeg leter etter 2010/11/07 – plommejakkeinnlegget… fordi i gamlebloggen er innlegget bildeløst…

  Gratulerer med besøk fra DHL – håper det ikke var for dyrt. 😉

  1. Oktober 2010? Det kan hende det? Skal se om jeg orker å gjøre noe med det.

   – og så tok man seg sammen og fikk overført såvel oktober som november 2010, som av ukjente grunner datt ut da jeg konverterte. Nå er det bare sletting av gamlebloggen som gjenstår. Skjelver i buksene. Tenk om jeg sletter den nye i samme slengen på et eller annet vis?!

 3. Du kan jo bare sperre den i starten da… om du er nervøs.
  Hmm… du har ikke et bilde av plommejakka i helfigur? Jeg leter etter jakkemønster… skal bare strikke en lue til først. 🙂

 4. Grattisgrattis med Tea for Two! 😀
  Den er aktuell kandidat til ukesutfordringen her, skjønner ikke hvorfor jeg ikke bruker den mer 🙄 Den er jo så fiin!

  1. Ah, da skjønner jeg. Nå ble jeg innmari nysgjerrig på den PG-en, en av de jeg ikke har testet ennå, men det må vi jo få gjort noe med 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *