DHL på døra / L’Artisan Parfumeur Tea for two

image

Noe ganger blir man litt ekstra excited, som når man for eksempel har impulskjøpt en ekstra deilig duft på salg, og DHL kommer og leverer godisen på døra på jobb! De 100 ml var ettertrykkelig pakket inn, først i plast, og deretter var den lille pakken lagt inni en svær pose med vermiculite, som så var lagt i solid pappkartong med masse tape rundt. Jøje meg, det var en hel sjau å få åpnet herligheten, men altså – absolutt verd strevet 😀

Tea for two edt fra L’Artisan parfumeur er en krydret, aromatisk duft, med noter av søt, røkt te, ingefær, litt kanel og noen andre – ikke så lett definerbare – krydder. Det er mulig å kjenne en lett duft av tobakk i den også. Veldig behagelig, lettbåret duft, som jeg er utrolig fornøyd med at jeg skaffet, nå som jeg fikk kapret den for noenogførti pund, eller var det euro. Det er uansett veldig mye rimeligere enn ordinær pris.

Be Sociable, Share!

16 comments to DHL på døra / L’Artisan Parfumeur Tea for two

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

januar 2012
M T O T F L S
« des   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer