Jaujau!

Jaujau!

Jeg plukket kornneket bort fra uthusbedet da jeg kom fra jobb i dag. Hva fant jeg under der? Joh – en skikkelig feit og flott spire av Helleborusen jeg plantet i fjor, kjøpt fra Jensen. Husker ikke navnet, men den skal i alle fall være lekker og rosa, og jeg har ikke trodd så veldig på overlevelse (litt pessimistisk som jeg noen ganger er), men se det!  Hurra!!

Men ikke nok med det, kjære leser:  jeg var innom drivhuset for et par dager siden, og gjennomførte en meget hardt tiltrengt vanning av de stakkars overvintrerne.  Det er ikke få kilowattimer som har gått med til (primært) overvintring av chiliene. Glemte da å sjekke om det er liv i chilibuskene, men jeg sjekket nå for en halvtime siden og joda! Grønne og fine inni kvistene, helt ut til tupps  😀

Jeg har begynt på den klassiske vårøvelsen: vandre gjennom råtten snø i småsko for å lete etter krokusspirer.

Det er kaldt, men jeg prøver meg likevel på en forsiktig «juhu!»  😀

3 kommentarer til «Jaujau!»

    1. Nuvel – før du vet ordet av det er det overgang til april, og du kan lese om tunge snøfall på Sørlandet. Hold ut! 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *