Klipp opp, grav ut og bruk opp

Klipp opp, grav ut og bruk opp

bodylotionrest

Jeg har brukt opp en litersflaske med veldig god og temmelig dyr bodylotion kjøpt på spa i Danmark. Flasken hadde pumpe, og jeg syntes jeg hadde vært flink til å riste-pumpe-riste-pumpe til det ikke kom mer. Så tenkte jeg at flaska var tom, og var på vei til å legge den plastavfallet da det gikk opp for meg at den egentlig kjentes litt tung ut. Så, jeg klippet opp – og skulle man sett, her var det mer igjen ja!  Jeg fant fram to bokser jeg har kontrollmålt til ca. 40 ml, og begynte å skrape. Halvannen boks. Mer enn en halv desiliter lotion igjen på flaska altså.  Etter at jeg hadde “tømt” flaska smurte jeg hele meg med det som var igjen langs bunnen. Det er drøye saker, dette her.

Sikkert en selvfølgelighet for mange, men det var en førstegangsopplevelse for sløsete meg. Nå er det fram med saks og sløsing no more!

2 kommentarer til «Klipp opp, grav ut og bruk opp»

  1. Kjent fenomen med pumpeflasker og kreminnhold av den litt fyldige sorten.
    Fysj for ei sløseguri 😉

  2. Ja, ikke sant? Nå skal det jo sies at jeg har tvunget meg til å «bruke opp» en del lotion-er som jeg ikke har likt sååå, godt, så det hadde kanskje blitt litt meget med klipping og graving i de tilfellene, men her helt på sin plass, ja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *