Full kontroll

Full kontroll

Ferdig! Done! Finito!
Det er drivhuset jeg snakker om. I går fikk vi endelig ut rullen med bobleplast og rullen med tape, og bakset i 2-3 timer med disse rullene, mens skybruddene avløste hverandre på utsida og vi hadde det lyst og tørt og varmt inne. Ganske koselig, egentlig 😀

Her er det gamle og gode drivhusbildet mitt 🙂

Min kjære har fått fatt i en rimelig stor rest med gulvbelegg som nå er blitt «teppe» i drivhuset, og de gamle og utslitte trebukkene er erstattet av bukker i svart plast. De er litt lavere, de svarte, men det gjør ingen ting, for jeg skal jo ikke stå der og jobbe. Undervanningsbrettene ligger på toppen av bukkene, og der har jeg alle pellisene til overvintring.

Nå står det to chilibusker, en vanlig rosmarin og en krypende ditto, to engletrompeter, en agapanthus og en Kamellia + altså pellisene, til overvintring der ute.

Den kamelliaen er jeg meget usikker på hva jeg skal gjøre med. Den er ikke herdig, så den kan ikke stå ute om vinteren, og den tåler antakelig ikke stueforhold. Dermed blir den vel kanskje stående og blomstre i drivhuset i vinter. Det er jo en smuule bortkastet da, så fin som den er….

5 kommentarer til «Full kontroll»

    1. Neida, men den har vokst veldig i krukken på trappa,til i alle fall dobbel størrelse, og ser utrolig frisk og flott ut, så jeg holder det ikke for usannsynlig at den kommer med blomster i løpet av vinteren.

  1. Jeg synes du skal ha cameliaen som ut-og innplante. De var grisefine i sør-england… Du får heller dusje den godt å ta den inn i stua til fest… 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *