Blåsbortdagen

Blåsbortdagen

I dag er dagen jeg skal gjøre ferdig drivhuset for vinteren, og det blåser noe innmari! Og regner.  Huff   🙁

På med klærne, ut med høytrykksspyleren,  opp i trærne!  Eller noe sånt.

Trøstebilde.  Pappan min snakker med meg og fetteren min om de fine blomstene, jeg ser ut til å være sånn 2-3 år gammel. Vi er hos tante og onkel som på den tiden drev gartneri, og hadde sånne åkrer som dette med blomster, og her er det vel løvemunn.  Det er der jeg har drivhusdriften min fra  🙂

Eikneset_lovemunn_pappa

8 kommentarer til «Blåsbortdagen»

  1. Ja her blåser det fælt også!! Men regnet er ikke kommet enda. Men det er vel her snart.
    Drivhuset er sånn nogenlunde i boks. Løk er plantet i dag, så det er jo bare velstand. Mangler bare å rydde alt rot på verandaen. God helg, BÅ!!

    1. God helg til deg også, Charlotte!

      Jeg har ikke satt en eneste løk, det får bli neste høst. Det regner forresten ikke mye i det hele tatt, bare bittelitt av og til.

  2. Å så koselig bilde:) Jeg har også en far som alltid har vært glad i hage og blomster. Var nok ikke spesielt mottagelig i ungdommen, men merker nå at noe av alt det han prøvde å lære meg sandelig min hatt sitter fremdeles:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *