Det var en deilig, deilig dag, men tenk – nå er den over

Det var en deilig, deilig dag, men tenk – nå er den over

I alle fall nesten.  Jeg synes det er så vakkert når kveldssola siles gjennom Strandkattehale og Riddersporer og setter prydgresset i relieff.  Jeg har levd langsomt i dag.  Noen stauder har fått ny plassering, og atskillige mengder med frøstander er klippet bort og så videre. Men, jeg har også sittet stille på terrassen og skuet ut over mitt rike, med strikketøy i fanget og iste i glasset.  Jeg nyter å ha ferie!

0 kommentarer til «Det var en deilig, deilig dag, men tenk – nå er den over»

  1. Så flott. Og med tanke på kontrasten mellom gårsdagen og dagen i dag (i alle fall her) blir det ekstra illustrerende for sommerens variasjoner.

  2. Nydelige blomster. Har selv enga bak huset full av lupiner og syns de er vakre, selv om de som har peiling påstår at de fortrenger norske markblomster. Her ser det ut som de lever i skjønn forening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *