En utålmodig strikkerske

En utålmodig strikkerske

Jeg går her og venter på nesten 2,5 km med alpacagarn i en grålig blåfarge, som jeg skal strikke kjole/lang tunika av. Mønsteret er innkjøpt fra Veera Välimäki, det er lastet ned,  lest og forstått, og nå vi jeg begynne!  Men, jeg må altså vente på garnet.

Det er denne. Er den ikke fin?

Mens jeg venter hekler jeg veske til å dra rundt på strikketøy i, eller til å ha småtterier i på bytur om sommeren, eller noe sånt.  Foreløpig ser den slik ut. Hvordan i huleste vet man hvor man begynte på en rundt arbeid??  Jeg er litt ute og ‘sykler’ ifht å følge mønsteret, så jeg lurer på om jeg skal rekke opp og begynne på nytt.  Dette er i alle fall ikke langsomt arbeid  😀

Hekleveske 

Til kjoletunikaen skal det brukes maskemarkører i fleng.  De hadde ikke slikt på strikkebutikken der jeg var sist, og jeg ser på nett at andre lager markørene sine, så jeg gikk i hylla med ustyr til å lage smykker med i hobbybutikken, og fant materialer til å lage disse.  De er litt store, så jeg skal lage noen flere, mindre.  De er nå uansett veldig søte, da. Synes du ikke?   🙂

Maskemarkører

0 kommentarer til «En utålmodig strikkerske»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *