Borgertogplanlegging, neglesprett og gjødsel

Borgertogplanlegging, neglesprett og gjødsel

Jaujau. I morra skal vi Friskiser og svettiser som vanlig delta i borgertoget, og i ettermiddag har vi rigget bil, med spinnsykler, vektstenger, stereoanlegg, aggregat, ballonger, plakater, blomsterpotter. Og sånn.  I regnet. Men, vi har det moro lell  😀

Etterpå har jeg hatt tredje krumbøyde runde i hagen med saks, og nå finner jeg de ekle brune litt her og der hver gang jeg er ute, men mest inni buen ved og i det nye staudebedet. Jeg klipper og klipper.

Siden jeg først var der ute og det dessuten regner, hentet jeg gjødseldunken og gav plenen årets første dose.  Så var neglespretten et faktum – det er bare litt over 8 grader her nå, og det var godt å komme inn i ovnsvarmen!

God søttendemai, folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *