Dagen derpå

Dagen derpå

DSC_0062

Alle de x antall glassene, alle middagstallerkner, kaffekopper, asjetter, ymse bestikk og så videre er vasket, satt på plass og satt bort. Alle møbler er på sine respektive faste plasser, og alt er – kort sagt – på stell.  Det var en veldig hyggelig kveld i går kveld, vi spiste og drakk og danset og skravlet som seg hør og bør, og de siste gjestene forlot blotet ca. halv fem.  Vi er så glade for alle sammen  😀

Jeg har hygget med med å beundre alle de nydelige blomstene som kom i hus i går kveld, det er så utrolig hyggelig å få så mye fint  :D.  Vel, jeg begynner med gerbera-ene (germini, forresten?) som jeg kjøpte selv, som borddekorasjon, og så følger i tur og orden roser og orkideer i lange baner.

DSC_0054 DSC_0055  

DSC_0056 DSC_0057

Så var det novemberkaktusen, som kvitterer for jevnlig vanning og et svalt vindu med silt lys, med å blomstre som bare det  😀

DSC_0061

0 kommentarer til «Dagen derpå»

  1. Vakkert, aldeles vakkert.
    Send bildene til Cedric og si at han skal slutte med gnafsingen sin. Blir kanskje ikke en hipp en gang, vet ikke om jeg tør å ha noe som tar overbalanse når ca 3 1/2 kilo rødt pelskledd kraftkule kommer susende. 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *