Nå er det like før det er på ordentli’

Nå er det like før det er på ordentli’

Jeg begynte å dryppe øynene i dag. To flasker med innhold som skal forhindre ethvert tilløp til betennelser, skal dryppes i mine uskyldsblå (strengt tatt grønne, men man sier jo ikke “uskyldsgrønne” – det ville stride mot ens kultur eller noe) 4 ganger i døgnet i tre dager.

Så blir det mandag morgen, hvor det skal puttes linser inn i øynene på meg.  Mandag formiddag skal jeg dermed vandre ut av klinikken, et brillepar fattigere.  

Jeg kjenner at hvis jeg snakker mye om det blir det kanskje ikke fullt så farlig, og merker at jeg står i døra til vaskerommet og betrakter alle de fine fargene i hagen, og ser en ekstra gang på min elskede…

Jeg tar gjerne i mot støttende og hyggelige erklæringer om hvor ikke-vondt det helt sikkert er og hvor bra det kommer til å gå, og sånn. Lenker til forferdeligheter frabedes.

0 kommentarer til «Nå er det like før det er på ordentli’»

 1. Så tøff du er som tør å la noen tukle med øynene dine. Lykke til 😀 Det blir nok kjempebra, og så sier du etterpå; Herremin-var-det-ikke-verre – og-det-gikk-jeg-og-var-engstelig-for 🙂

 2. Jeg har aldri hørt at slike operasjoner ikke går bra, ihvertfall. Lykke til, og så kommer du kanskje til å se verden med helt nye øyne etterpå!
  Støtteklem!

 3. Jeg har en venninne som har operert begge øynene i vår/sommer. Hun er kjempefornøyd! Ikke var det vondt, hun ble fort bra etter operasjonene, og resultatet er alt det hun hadde håpet.

 4. Dette er jeg helt sikker på går kjempebra 🙂 Tenk så deilig å slippe peset med briller i framtiden. Lykke til 🙂

 5. Åh dette kommer til å gå mer enn bra!! 😀 Bare vent, du kommer til å bli så fornøyd atte. Så kan du gå ut etterpå å kjøpe deg dritlekre solbriller.
  Det gjorde jeg.. he-he.

 6. Svigerinna mi tok samme operasjon for ca 15 mnd siden og har ikke angra en dag siden! Hun ser kjempegodt, slipper brillestyr, hadde enkelt rekonvalesens og ingen etterplager eller senskader.

  Selv mener hun at mannen sogar ble litt penere etterpå! (Men min lillebror har alltid vært uimotståelig kjekk, så der tar hun nok feil;-) )

  Go for it med hevet hode – kommer til å gå bra!

 7. Du kommer til å bli kjempeglad etterpå. Vurderer det samme selv. Min svigerinne og min gamle mor tok operasjon. Begge er strålende fornøyde! Ingen komplikasjoner verken under eller etter operasjonen. Så gå inn med et trygt og selvsikkert smil under dine uskyldsgrønne øyne!

 8. Jeg skal ikke skremme deg med mine øyeoperasjoner, de var nemlig gammeldagse med kniv og operasjontråd! 😉
  Men din operasjon kommer til å gå greit, min kollega angrer ikke en dag og hun ble kvitt de tunge brillene. 😀

 9. Jeg kjenner heller ingen som har hatt noen problemer med slike operasjoner, kun gleder i etterkant. Hadde det vært mulig hadde jeg definitivt gjort det samme selv umiddelbart, men inntil videre kan jeg ikke.:(

  Lykke til. 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *