Over 50 000 !

Over 50 000 !

Wow. Plutselig har man bikket over 50 000 treff på denne sammensuriumbloggen min. Det hadde jeg aldri drømt om da jeg tok agnet og satte i gang for et par år siden.

Kanskje jeg skulle ha laget en  sånn «si fra du som er nr.50 000»-greie med gave og sånn, men det ble litt krøllete for meg å få til midt i feriereise og alt det der. Så, det får bli på 100 000 det, da.

Jeg setter veldig pris på alle som er innom, i særdeleshet dere som kommenterer hos meg, selvsagt. Det er bare så innmari koselig med kommentarer  😀  Som noen har sagt, -det er kommentarene vi «lever for» når vi driver med denne bloggingen.  Foreløpig har det havnet godt og vel 3000 kommentarer her. Jeg synes det er bra, jeg!

Jeg vil bestrebe meg på å skrive slik at du fortsatt synes det er allrigt å stikke innom, og har ingen planer om å slutte med bloggingen, selv om det går litt opp og ned innimellom, -det gjør det vel for alle 🙂

Klokkeranke i rødt beste

0 kommentarer til «Over 50 000 !»

  1. Næææh! Grattis med 50 000! Stilig! Ja det er hyggelig med kommentarer. Jeg prøver som regel å legge igen en når jeg husker på det. Det er liksom en hilsen som sier man har vert innom.
    Hei og hopp!

  2. Gratulerer med 50000 treff:) Ikke dårlig det.
    Selv er jeg ivrig leser av alle blogger, men ikke så flink å legge inn kommentar bestandig. Men blir kjempeglad når jeg finner kommentarer i bloggen min.

    Ha en fortsatt fin ferie:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *