Rusten

Rusten

Dette hadde jeg sikkert twitret hvis jeg var på Twitter. Jeg er en rusten manicurist (manicurator?  manicureer?    :lol:  ), og strever med å påføre den nye, lekre Artdeco-lakken pent. Særlig på høyre tommel, hvor neglen er bred og bulkete og penselen alltid blir enten for full eller tørr for raskt. Nå skriver jeg med to fingre for ikke å ødelegge den våte lakken, og så klarte jeg å lage merke på den verste neglen likevel. Søren!

Dette ble for langt for Twitter, tror jeg.  Jaddajadda.

 

0 kommentarer til «Rusten»

  1. Visst er det tingen, men uhellet skjedde mens jeg ventet i det lille minuttet før hurtigtørkingsdråpene skulle på.

    Velvel, verden står nok til påske 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *