Virrvarr vant :-)

Virrvarr vant :-)

Tordenbloggen har talt fra seg, og – YES! – Virrvarr vant  😀  (hopper og danser litt på stolen min)

Det er så innmari deilig når favoritten vinner, synes jeg. Noe jeg ikke ofte opplever. Vil her for eksempel vise til fotballklubben min, Blackburn, som stort sett har tapt siden jeg trykket den til mitt bryst og meldte meg inn i supporterklubben.  Men, Virrvarr innfrir, og sånn er det jo når noe er best, da blir det slik.

Må finne et bilde som kan uttrykke noe ved fryden. Har jeg det, da?  Mumleklikkerotemumle……. jo.

Virrvarr lyser i Blogglandia med sin stil og væremåte. Hun kan være både ‘pusete’ (harepusete – hihi) og skarp,  og totalinntrykket er flott og vakkert. Jeg tilegner dette bildet av en akacie/mimosa som jeg fant på en golfbane i Sør-Afrika i 2006. De fluffy blomstene dufter deilig og søtt, og det gjør sikkert Virrvarr også.  Gratulerer  😀

dscf1804

0 kommentarer til «Virrvarr vant :-)»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *