Vill Ni se en pizza…

Vill Ni se en pizza…

-seee på mej!

Jeg har altså hatt vinkveld i kveld. Jeg troppet opp på Vinmonopolet i formiddag og forkynte at jeg ville ha to hvite og to røde i prisklassen opp til rundt 130, og de måtte tåle mye i forhold til smaksinnblanding fra mat. Jeg hadde ikke peil på hva jeg skulle servere, nemlig. Etterhvert bestemte jeg meg for ass. pizza + norsk chévre m/akasiehonning på brød + bakte epler m/is. En heller broget meny, kan du si, men i alle fall uformell og avslappet!

Over her ser du småpizzaer med følgende «fyll»:
Pizzasaus fra glass
Ruccolasalat
Basilicum
Skinke
Rød løk
Chili
Cherrytomater
Parmesan
Revet ost

Jeg lagde to varianter til:
Pizzasaus
Chorizopølse
Grillet paprika
Rød løk
Basilicum
Revet ost

 

og

Conferencepære i skiver
Skarp Gorgonzola
Pinjekjerner
Basilicum
Parmesan

 

Desserten:
Et eple (Aroma denne gangen) pro pers, utkjernet og fylt med julemasipanpølse m/sjokolade. Sett eplet på smørklatt. På toppen av eplet: en blanding av seigt brunsukker, kanel, kardemomme, malt nellik og malt stjerneanis + liten smørklatt. I ovnen på ca. 200 grader til falt passe sammen. Server med is.

 

Vinene får vi ta en gjennomgang av en annen gang. Én ting vil jeg uansett si: den ene hvite var uovertruffen til alt som var, unntagen desserten. Til desserten hadde vi Marsala.

Da sier jeg god natt 😀

 

0 kommentarer til «Vill Ni se en pizza…»

 1. Pizzaene ble kjempegode 😀
  Kjøkkenet ser ut som noen har gått middels amok der – alle langpanner og brett med smeltet ost og fett og pizzasaus og 30 glass + kaffekopper +++
  Men, det var verdt det!

 2. Akk, deiligheter på løpende bånd. Overmåte vellykket selskap? Takk for at du delte oppskriftene med oss. 🙂

 3. Ååååh….
  En ting kan jeg fluksens stadfeste, slike innlegg ligger kommer aldri til å oppstå på min blogg.
  Dessverre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *