Produktanbefaling for damer med hår på leggene

Produktanbefaling for damer med hår på leggene

-og som gjerne vil bli kvitt dem – rimeligvis.

Vanligvis går jeg til en salong og får fikset voksing av legger. Denne gangen gikk jeg på en smell; salongen har ferie.  Jeg hadde veldig lyst til å få gjort noe med dette, og jeg er trofast mot salongen min, så derfor gikk jeg til innkjøp av nødløsningen:

Nair no-heat wax roll-on

Du verden! Det funket rimelig greit. I løpet av et kvarters tid var leggene akseptable, og vokssøl på fingre og legger gikk bort med vann. Jeg vil nok holde beholderen litt i varmt vann neste gang, for å få voksen til å bli mer tyntflytende.

Det fulgte med 15 tekstilstriper. Det tror jeg er for lite ifht innholdet i flaska – jeg brukte to striper nå.  Vet ikke om man får kjøpt egne ‘stripepakker’, men hvis ikke kan man vel klippe opp et gammelt laken eller noe 🙂

0 kommentarer til «Produktanbefaling for damer med hår på leggene»

  1. Selv oppdaga jeg – ufrivillig – et annet enkelt middel til haarfjerning paa leggene: idrettstape, av den typen man bruker som stoette naar man skader anklene, for eksempel. Den sitter som FY og river med seg det som finnes (inkludert ytterste hudlag?) naar du fjerner den… :-S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *