6 kommentarer til «Det er vans'kelig med apos'trofer og 'sånn»

  1. Ikke i Bergensavisen (BA), tror jeg, men ser vi på de øvrige, hender det jeg undres om ikke flertallet egentlig er VGS-drop outs, iallfall.

    På den annen side: Språket er en dynamisk dings i fortløpende endring. Hvis anvendt praksis skal ligge til grunn for normeringen, er det bare å se i øynene at de som skriver korrekt egentlig skriver feil.

  2. Oi se her du, litt malplassert apostrof…(Fikk forresten ikke fram hele linken, men men) Jeg tror mange unge sliter med norsken, rettskriving i seg selv er ikke noe mål lenger i denne datatiden. Litt synd da jeg er litt nazi på sånt..Dvs jeg liker så mye bedre å lese en «ren» tekst og er selv litt opptatt av rettskrivning. Synes til og med norsk var gøy en gang jeg 😉

  3. Det er noen av oss som har vært heldige med norsklæreren (det er ett av de viktige poengene, tror jeg). Jeg var det i alle fall. Ikke at jeg skriver feilfritt, selv, men jeg er da i det minste interessert i å finne ut hva som er riktig.
    Sukk! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *