Nyanskaffelser og andre fristelser

Nyanskaffelser og andre fristelser


Sedum spectabile ‘en eller annen’ (navnelapp mangler) og Corthusa matthioli sto og ropte på meg for kr.19,- pr.plante på gartneriet (Syvertsen på Frivoll) i går. De måtte med hjem. Hos nabogartneriet (Bo Grønt) hadde de Geranium phaeum ‘Samobar’ og Eupatorium rug.’Chocolate’, og jeg fikk prutet litt, -så de ble også med hjem. Nå gjenstår jobben med å undersøke foretrukne forhold og finne et sted å sette dem.

Jeg går og kjenner på et behov for å så. Allium, kanskje? Dianthus? Det er kanskje like greit å vente til nærmere jul, siden det noen ganger kan være litt av en utfordring å holde ugresset unna småttingene, og passe på at de får passe vann og passe av alt annet.

Ringblomstene i pallekarmkjøkkenhagen er fine nå

0 kommentarer til «Nyanskaffelser og andre fristelser»

  1. Så masse flotte blomster du har, og en flott blogg.
    Likte særlig dagliljene dine, de var utrolig vakre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *