Håndarbeid i 2012

Håndarbeid i 2012

Jeg ser at andre oppsummerer fjorårets produksjon i bloggene sine, og det synes jeg er en god ide, så her er oversikten over det jeg produserte i fjor – som ikke er like mye som året før, men da hadde jeg jo helt dilla  😀    Nå har jeg visst roet det litt ned, og er mer på jakt etter gode garn, gode pinner, å lære om teknikker og lære av andres erfaringer, så jeg surfer en del på håndarbeidssider, kan du si.  Og så har jeg fortsatt prosjekter på gang som tar tid å bli ferdig med, feks den grønne linjakka, som skulle vært ferdig til sommeren 2012, men som ble utsatt til 2013. Vi får se, den ruster ikke der den ligger. Mangler bare ermene, så er jeg ferdig med den.

Jeg finner både garn og mønstre på nett, og lærer dessuten utrolig mye av å se på det andre lager – og blir inspirert. Nå for tida sikler jeg på teknikken fair isle, det er Pinneguri som har tent den ilden – hun er utrolig dyktig, både teknisk og når det gjelder bruke av materialer og farger.

Så får vi se, da, om det blir noe fair isle-strikking på meg, eller om jeg feiger ut og holder meg til det ensfargede. Mine to-eller flerfargede strikketøy har så langt vært noen stramme og usjarmerende greier, men man kan jo ikke gi seg, kan man vel? Særlig når det er så utrolig mye fint man kan ta fatt på!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *